Sampling in de keuken

Wil jij graag jouw product samplen in de keuken van de consument? Sample dan bij KeukenConcurrent of Keukenkampioen. Potentiële klanten ontvangen in de winkel een pakket met leuke en passende producten. Dit pakket zit vol met producten die op dat moment relevant zijn. Hiervan kan men samen genieten, met het hele gezin.

Bij KeukenConcurrent kun je jouw product in de KeukenConcurrent Kookplaat samplen. Dit pakket ontvangen alle potentiële klanten. Benieuwd wat consumenten van jouw product vinden? Wij kunnen de ervaringen van de consument in kaart brengen door gebruik te maken van het feedback programma, waarbij wij de consument vragen om een reactie te geven op het gebruikte product. Zo worden onder andere de productervaring en aankoopintentie gemeten. Het feedbackprogramma is alleen bij deelname van 1 jaar en is eventueel ook mogelijk in combinatie met KassabonKorting.

Wil jij liever jouw producten samplen in een tas bij Keukenkampioen? Ook dit is mogelijk. Keukenkampioen ontwerpt én produceert al hun keukens in eigen fabriek. Je bereikt dus direct jouw doelgroep.

In het kort: 
Periode: Het gehele jaar.
Aantal: Maximaal 10.000 stuks.
Aanleveren producten: Eind april, 2019.
Start: Mei, 2019.
Doelgroep: 29 – 49 jaar, gezinnen met kinderen.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE