Een leuk extraatje voor jouw klanten

Breng een glimlach op het gezicht van jouw klant met een gratis sample

Wil jij graag jouw klanten blij maken met een gratis sample? Bij Lime Factory ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé sampling- en activatiebureau specialist van Nederland en België. Wij werken samen met grote A-merken, zodat jouw doelgroep als eerst een passend product kan uitproberen. Heb je interesse?  Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.

Wij bedenken leuke sampling campagnes, passend voor jouw doelgroep. Wat dacht je van babyproducten die in de meest populaire babywinkels en webshops van Nederland en België uitgedeeld worden? Uiteraard kan een verfrissend drankje of lekker tussendoortje ook gesampled worden. Heb je zelf een leuk idee? Wij staan ervoor open om alle mogelijkheden met je te bespreken. Uiteraard kan de sampling campagne ook onderdeel van jouw eigen marketing campagne zijn.

Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw klant. Een leuke toonbankstandaard, flyer of poster trekt de aandacht. Ook hier houden wij rekening mee, zodat de campagne er bij jou leuk en verzorgd uitziet. Bovendien zullen  consumenten het waarderen om een gratis sample uit te proberen.

 

Wist je dat ruim 81% van de consumenten naar een stand of winkel loopt om een gratis sample te ontvangen? Met een sample kun je dus meer potentiële klanten aantrekken. Ook kun je hierdoor meer naamsbekendheid genereren.

Andere voordelen:

– Leuke kant en klare actie, wij werken met A-merken die perfect bij jouw doelgroep passen.
– Extra service richting jullie klant.
– Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

 

Drie leuke sampling campagnes die we hebben uitgerold:

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Quaker. Lees hier hoe we dit hebben aangepakt.

Samen met Lipton zijn we een sampling campagne gestart. Je leest hier waar wij dit hebben uitgevoerd. 

becel-pure

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Becel bij verschillende bakkers. Lees hier hoe dit in zijn werk ging.

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl

INFORMATIE

    Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op

    Graag zouden wij ook de volgende gegevens ontvangen: