Maak consumenten blij met een gratis sample

Breng een glimlach op het gezicht van de consument met een gratis sample

Wil jij graag consumenten blij maken met een gratis sample? Bij Lime Factory ben je aan het juiste adres. Wij zijn hét sampling bureau Nederland en België. Wij werken samen met grote A-merken, zodat jouw doelgroep als eerst een passend product kan uitproberen.

Wij bedenken leuke sampling campagnes, passend voor jouw doelgroep. Wat dacht je van babyproducten die in de meest populaire babywinkels en webshops van Nederland en België uitgedeeld worden? Uiteraard kan een verfrissend drankje of lekker tussendoortje ook gesampled worden. Heb je zelf een leuk idee? Wij staan ervoor open om alle mogelijkheden met je te bespreken. Uiteraard kan de sampling campagne ook onderdeel van jouw eigen marketing campagne zijn.

Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op de consument. Een leuke toonbankstandaard, flyer of poster trekt de aandacht. Ook hier houden wij rekening mee, zodat de campagne er bij jou leuk en verzorgd uitziet. Bovendien zullen  consumenten het waarderen om een gratis sample uit te proberen.

 

Santa Maria groenteman campagneWist je dat ruim 81% van de consumenten naar een stand of winkel loopt om een gratis sample te ontvangen? Met een sample kun je dus meer potentiële klanten aantrekken. Ook kun je hierdoor meer naamsbekendheid genereren.

Andere voordelen:

– Leuke kant en klare actie, wij werken met A-merken die perfect bij jouw doelgroep passen.
– Extra service richting jullie klant.
– Consumenten vinden het altijd leuk om gratis producten te ontvangen.

 

Drie leuke sampling campagnes die we hebben uitgerold:

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Herbamare. Lees hier hoe we dit hebben aangepakt.

Samen met Snelle Jelle zijn we een sampling campagne gestart. Je leest hier waar wij dit hebben uitgevoerd. 

Wilkinson Vero Moda

Wij hebben een sampling campagne opgezet voor Wilkinson bij Vero Moda. Lees hier hoe dit in zijn werk ging.

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl

INFORMATIE