Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lenor Unstoppables Active bij sportretailers in Frankrijk

Lenor Unstoppables Active bij sportretailers in Frankrijk

Lime Factory heeft voor Lenor een sampling campagne opgezet bij verschillende sport retail winkels door heel Frankrijk. Lenor Unstoppables Active is een geurbooster voor je was, speciaal geschikt voor sportkleding. 

Laat je sportkleding weer heerlijk ruiken. Lenor Unstoppables Active is een geurbooster speciaal geschikt voor sportkleding! De geurbeschermtechnologie bestrijdt onaangename geurtjes zodat sportkleding weer fris ruikt, zelfs na een intensieve training.

Bij verschillende sport retail winkels door heel Frankrijk zijn de samples uitgedeeld. Zo zijn de samples bij onder andere Go Sport en Boutique Marathon uitgedeeld.

Bij aankoop van sportkleding ontvangt de consument een gratis sample Lenor Unstoppables Active. De samplingcampagne is gecommuniceerd door middel van een flyer en toonbankstandaard. Op de flyer staat een korting gecommuniceerd voor bij de volgende aankoop.

De medewerkers zijn erg enthousiast over de actie. Ze vinden het leuk om Lenor weg te mogen geven. Reacties van medewerkers zijn: 

“Het product ruikt goed en mensen ontvangen graag de tester. Het is een goede ervaring voor ons “.

“Het geeft ons de mogelijkheid om iets meer te delen met onze klanten. Het is een goede ervaring!”

En ook consumenten zijn enthousiast bij het krijgen van de sample:

“Goed product voor sportkleren!”

“Lekkere geur die lang blijft aanhouden direct nadat ik mijn kleren uit de was heb gehaald.”

“Super goed product, mijn kleren ruiken heerlijk. Ik houd ervan!”

De samenwerking is soepel verlopen. We kijken er samen met de sportwinkels naar uit om de sampling actie in de toekomst te herhalen.

Laat een reactie achter