Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lenor en Ariel bij Sport2000 en Plutosport

Lenor en Ariel bij Sport2000 en Plutosport

Lime Factory heeft voor Lenor en Ariel een sampling campagne opgezet bij de vestigingen van Sport2000 en via de webshop van Plutosport. Lenor Unstoppables is een geurbooster voor je was, speciaal voor sportkleding. Ariel 3in1 Pods zorgt dat je sportkleren weer lekker schoon zijn. Beide producten zijn een perfecte match met de sportwinkels!

Lenor Unstoppables heeft een heerlijke geur die blijft afgeven, waardoor je een langdurige frisheid kunt ervaren. Het geeft kleding maar liefst 12 weken meer frisheid in je kast. Je kan de geurintensiteit aanpassen door zelf te kiezen hoeveel parels je gebruikt.

Het ontwerp van de Ariel 3in1 Pods wasmiddelcapsules houdt de ingredi├źnten stabiel en gescheiden totdat ze de was bereiken, waar ze een geconcentreerde reinigingskracht geven.

De sampling campagne bij Sport2000 wordt gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard en flyer. En via de webshop Plutosport ontvangt de consument enkel een flyer. Op de flyer wordt de Consumer Insights Applicatie inclusief win-actie gecommuniceerd.

We hebben veel positieve reacties ontvangen van werknemers. Zo geven ze aan:

Consumenten zijn er heel blij mee, altijd leuk om een extraatje te krijgen! Bovendien natuurlijk nuttig voor bij kleding, dus dat vinden ze helemaal perfect“.

“De reacties van onze klanten zijn alleen maar positief. De actie verloopt ook sneller dan verwacht. Iedereen wil een sample hebben, niemand slaat het af. Past goed bij kleding natuurlijk, dat krijgen we dan te horen.”

”Consumenten vinden het een leuke passende actie. En medewerkers delen de samples met enthousiasme uit. Mooie actie!”

Van consumenten krijgen we te horen:

“Ik vind Lenor Unstoppables echt een goed product. De was geurde heerlijk na gebruik, zelfs de kamer waar de was te drogen hing ruikte er naar. Prettige geur, fris!”

“Lenor Unstoppables laat de kleding echt heerlijk ruiken. Geur blijft lang aanwezig. Heerlijk!”

“Ariel 3in1 Pods zijn echt zo handig geen geknoei met poeder meer!”

We kunnen concluderen dat Lenor Unstoppable en Ariel 3 in 1 Pods veel consumenten blij heeft gemaakt. Wat ons betreft een geslaagde sampling campagne.

 

 

Laat een reactie achter