Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lenor bij Intersport

Lenor bij Intersport

Lime Factory heeft voor Lenor een sampling campagne opgezet bij Intersport. Lenor Unstoppables is een geurbooster voor je was, geschikt voor alle kledingstukken.

Lenor Unstoppables heeft een heerlijke geur die blijft afgeven, waardoor je een langdurige frisheid kunt ervaren. Het geeft kleding maar liefst 12 weken meer frisheid in je kast. Pas de geurintensiteit aan door zelf te kiezen hoeveel parels je gebruikt.

Lenor Unstoppables wordt gesampled bij Intersport. De sampling campagne is bij Intersport gecommuniceerd door middel van een toonbankstandaard en flyer. Op de flyer wordt het feedbackprogramma inclusief winactie gecommuniceerd.

We hebben veel positieve reacties ontvangen van werknemers. Zo zeggen ze:

“Klanten komen met positieve feedback. Ze vinden het een handig product en natuurlijk altijd leuk als ze een extraatje krijgen”.

“Vanuit ons is het belangrijk dat de klant er tevreden over is en dat het een duidelijke combinatie met de sportbranche heeft. Nu heeft iedere sporter wel last van geurige kleding dus mooi om op ze daarmee een optie te geven”. 

We kunnen concluderen dat Lenor Unstoppable veel consumenten blij heeft gemaakt. Wat ons betreft een geslaagde sampling campagne.

 

Laat een reactie achter