Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Lenor bij sportretailers in Frankrijk

Lenor bij sportretailers in Frankrijk

Lime Factory heeft voor Lenor een sampling campagne opgezet bij verschillende sport retail winkels door heel Frankrijk. Lenor Unstoppables is een geurbooster voor je was, speciaal geschikt voor sportkleding. 

Vanaf nu kan sportkleding ook heerlijk ruiken. Lenor Unstoppables is een geurbooster speciaal geschikt voor sportkleding! De geurbooster heeft een heerlijke geur die blijft afgeven, waardoor je een langdurige frisheid kunt ervaren. Het geeft kleding maar liefst 12 weken meer frisheid in je kast.

Bij verschillende sport retail winkels door heel Frankrijk zijn de samples uitgedeeld. Het betreft de volgende winkels:

 

 

Bij aankoop van sportkleding ontvangt de consument een gratis sample Lenor Unstoppables Fresh. De samplingcampagne is gecommuniceerd door middel van een flyer en toonbankstandaard.

De medewerkers zijn erg enthousiast over de actie. Ze vinden het leuk vinden om Lenor weg te mogen geven. En consumenten zien het als een cadeautje, ze zijn er erg blij mee. Reacties van consumenten zijn: 

“Ik heb de Lenor Unstoppables getest, erg leuke verrassing! De geurtjes zijn aanzienlijk afgenomen na een enkele wasbeurt. Het effect is niet exact hetzelfde op ieder kledingstuk (minder effectief op mijn sportbeha). Ik ben van plan het morgen te kopen!”

“Ik heb een exemplaar in mijn sportwinkel ontvangen, het is de frisse geur waar ik van hou, en sindsdien gebruik ik het altijd!”

De samenwerking is soepel verlopen. 

Laat een reactie achter