Herengracht 562, 1017CH Amsterdam, The Netherlands

Sportlife Boost sampling

Sportlife Boost kauwgom

Sportlife Boost is de nieuwe kauwgom in het assortiment van Sportlife. Naast dat deze kauwgom heel fris is geeft het je de Boost die je nodig hebt. Heb je meer Focus nodig? Ga dan voor Boost Focus. Een scherpe geest is een must om te kunnen vlammen. De nieuwe Sportlife Boost Focus bevat vitamine B3 en vitamine B6. De vitamines B3 en B6 stimuleren het concentratievermogen en ondersteunen de leerprestaties. Heb je juist wat meer energy nodig voor het sporten? Dan komt de Sportlife Boost Energy goed van pas. Hoe heerlijk is het om eindeloos veel energie te hebben? De nieuwe Sportlife Boost Energy bevat cafeïne… én vitamine C. Vitamine C is een bewezen ondersteuner van het energieniveau.

Lime Factory heeft geholpen met de introductie van het product door middel van een sampling campagne bij verschillende kanalen. 

Voor deze actie hebben we gekeken naar verschillende kanalen die goed bij de doelgroep van Sportlife Boost passen. Naast de doelgroep hebben we ook gekeken naar het moment van sampling. Hierbij lag de focus op genietmomenten. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om te gaan samplen bij de volgende kanalen:

  • Food delivery
  • Gamewinkels
  • Sneakerwinkels
  • Fashion Retail
  • Sportscholen
  • Studystore
  • Sportwinkels

Consumenten werden aangenaam verrast met een gratis sample. Bij elke aankoop ontvangt de consument een sample samen met een flyer. Via deze flyer wordt het feedback programma en de win-actie gecommuniceerd. Met het feedback programma verzamelen wij waardevolle data over productwaardering en de herhalingsaankoop intentie. 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van sampling campagnes? Bekijk onze Diensten pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laat een reactie achter