Interview met Claudia van den Berg
van Flora Design

Wij hebben de afgelopen jaren al heel wat mooie sampling campagnes mogen uitvoeren. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze leuke kanalen. Daarom zetten we deze maand een kanaal in het zonnetje dat een leuke sampling campagne heeft uitgevoerd bij Lime Factory.

Flora Design is een succesvolle bloemenzaak in Apeldoorn. We hebben voor Lipton Herbal o.a. bij Flora Design gesampled. Consumenten ontvingen bij iedere aankoop van een bos bloemen een gratis gekoelde sample Lipton Herbal inclusief flyer. Via de flyer kunnen consumenten hun mening over het product geven en daarmee kans maken op een jaar lang iedere maand gratis bloemen.

Claudia van den Berg is al bijna 25 jaar zelfstandig onderneemster en eigenaresse van Flora Design. Flora Design is een creatief bedrijf dat altijd open staat voor nieuwe uitdagingen en trends én een beetje anders is dan anders.

Claudia vertelt over de sampling campagne van Lipton Herbal in haar bloemenzaak: “De Lipton blikjes pasten mooi in het geheel in de winkel. Ook was er een mooie branded koeling die bij de toonbank stond. Dat nodigt meteen uit!” Ook was Claudia zelf creatief geweest om de campagne goed tot zijn recht te laten komen. Zo geeft ze aan: “In de etalage en buitenpresentatie hebben we een leuke setting gecreëerd in combinatie met servies en accessoires. Hier zaten exact dezelfde kleuren in en paste goed bij de stijl van de campagne. Het was een heel vrolijk geheel geworden. Wij passen de etalage graag op het product aan, zo snijdt het mes aan 2 kanten!”

Claudia constateert dat veel consumenten ook meteen vragen waar het product verkrijgbaar is. De verschillende smaken waren een succes. Als tip geeft ze mee: “Misschien dat een grappig postkaartje leuk zou zijn voor een volgende actie of een klein branded tasje waar je de sample in kan doen.”

“Wij passen de etalage graag op het product aan, zo snijdt het mes aan 2 kanten!”

 

Tot slot concludeert Claudia dat de sampling campagne een leuke toevoeging is bij de kassa, consumenten vinden het altijd leuk om iets passends te krijgen in combinatie met het warme weer afgelopen zomer. Top!”

Wil je graag meer weten over sampling acties en ben je geïnteresseerd? Vul de informatie aanvraag in. Je kunt ook een mail sturen naar info@limefactory.nl.

VOORBEELD CAMPAGNES

Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Lipton Herbal Ice Tea bij Hello Fresh
Yes! bij sneakershops
Yes! bij sneakershops
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl
L’Atelier bij Koffievoordeel.nl

INFORMATIE